GELEID BEZOEK

Woensdag 12 februari, 14u-15u30

Een geleide wandeling van de slachthuizen tot het historische centrum van Anderlecht. Ontdek de straten van Kuregem, waar 120 nationaliteiten samenleven. Onderweg luister je naar verhalen van mensen, over vluchten en zoeken, maar ook verhalen over blijven en vinden.

Het parcours (ongeveer 3km, 1u) is voor iedereen toegankelijk. Kinderen zijn welkom!

Bewogen Festival

We nemen je mee op tocht door Anderlecht. De wandeling is in het Nederlands begeleid. Tijdens de wandeling luister je naar levensverhalen van inwoners van Anderlecht en Brussel, een actueel audio-archief van onvertelde menselijke verhalen. We vertrekken op de betonnen markt van Abattoir en eindigen in de koer van het Erasmushuis met een versgebakken koekje en een kopje dampende kruidenthee.

Afspraak aan de ingang van Cultureghem: Rue Ropsy Chaudron 24, 1070 Anderlecht. Deelname is gratis.

Inschrijving gewenst : online, via info@erasmushouse.museum of 02 521 13 83.

Bewogen Festival 12.02>16.02.20